Hjälp jag är högkänslig - grundkursen

För dig vill förstå dig själv bättre samt vill veta vad vetenskapen säger om vårt personlighetsdrag. - 8 föreläsningar & mycket bra övningar.

OM KURSEN

SOMMARERBJUDANDE TOM 30 JULI
 
ALLA FÅR 20% RABATT PÅ KURSEN - GÄLLER PRIVATPERSONER 


Mejla: info@getready.se så får du koden
FÖRSTÅ = LEV DITT ALLRA BÄSTA LIV
Längtar du efter att förstå dig själv ännu bättre? Det är en styrka och glädje att vara högkänslig, om vi tar hänsyn till våra behov. Vi behöver förstå och förändra vissa saker i våra liv för att få vårt bästa liv. Satsa tid på dig själv och din egen utveckling, det är du värd!
 
KURSEN INNEHÅLLER 8 STEG SOM ÖKAR DIN FÖRSTÅELSE FÖR HÖGKÄNSLIGHET
Grundkursen innehåller 8 steg/lektioner där du klart och tydligt följer en röd tråd som ger dig sammanhanget. Varför vi finns, hur vi fungerar och hur vi ska göra för att må så bra som det bara är möjligt. Kunskapen du får baserat på forskning om högkänslighet och du behöver inte läsa några tjocka böcker. Du får allt lättillgängligt.

INNEHÅLL (föreläsningar och övningar)
Vad är högkänslighet
Överstimulering
Återhämtning
Emotionell mottaglighet & empati
Sensitivitet för subtila detaljer
Djupbearbetning
Fler personlighetsdrag som påverkar

ÖVA OCH REFLEKTERA
Till varje steg finns det en övning och en reflektion så att du får en djupare förståelse av dina reaktioner. Du kan skriva ut övningarna, ladda ner en skrivbar pdf till din dator eller använda en anteckningsbok.

ONLINEKURS - HUR GÅR DET TILL?
E-kurs/onlinekurs är en distanskurs. Programmet får du tillgång till genom din dator. Du loggar in när du själv önskar. När du anmält dig och betalt får du direkt tillgång till programmet/kursen.
1  Du loggar in via din dator.  
2  Du lyssnar till kortare föreläsningar och inspiration inför reflektionsövningarna  
3  Laddar ned övningarna som du kan skriva ut (egen skrivare/biblioteket).  Du kan också läsa på skärmen och skriva i en anteckningsbok.  
4  Du får nya tankar och inspiration när du arbetar med de konkreta övningarna.
Övningarna som ger dig många tips att välja från. Hjälper dig att komma fram till hur du kan skapa ditt bästa liv. Du har tillgång till kursen i de antal månader du köpt och går den i din egen takt.  Du kan logga in hur många gånger du vill.

TID
Gå kursen i din egen takt. Många tycker om att ha en fast stund en gång i veckan eller varannan vecka för att se ett steg/lektion och göra en övning och reflektion. Unna dig den tiden för din egen utveckling. Varje steg är mellan 14-40 minuter. Oftast kring 20 minuter. Du får cirka 3 1/2 timmars kurs, inklusive steg 0 med introduktion.

KURSPRIS
1 Du beställer kursen genom att välja något av alternativen nedan. Kursavgiften anges inklusive 25% moms för privatpersoner. Du betalar på ett säkert sätt med ditt kort och betalningen sker genom Stripe som är ett mycket säkert alternativ. Du anger din mejladress när du betalar och får direkt efter betalningen ett kvitto till din mejl.

2. Om du inte kan betala med kort så mejla info@getready.se. Då kan du betala med faktura (100kr tillkommer) eller swish (50 kr tillkommer).

3. Om du önskar fakturering till din arbetsgivare så tillkommer 25% moms på nedanstående pris. Du mejlar då till info@getready.se och anger vilken kurs du önskar och faktureringsuppgifter. Privatpersoner har ett "Robin Hood pris.

RABATT
Du får 30% rabatt på kursen om
* du är medlem i Sveriges förening om högkänslighet.
* du är arbetslös, sjukskriven 100%, studerande, pensionär.
Mejla  info@getready.se  så får du din rabattkod.

FÖR VEM ÄR KURSEN
För dig som nyligen förstått att du är HSP-högkänslig-särskilt sensitiv. Om du länge känt att du har personlighetsdraget och vill få ta del av grunden så passar kursen också bra. (Om du läst många böcker och kan allt om grunden så föreslår jag att du väljer en annan av mina kurser för högkänsliga.)

MÅL
När du gått kursen har du en bra förståelse varför högkänslighet finns och hur personlighetsdraget påverkar dig.

KURSPRIS

➞ OM DU TRYCKER PÅ "KÖP NU" SÅ BETALAR DU MED KORT GENOM EN SÄKER KÄLLA.

➞ OM DU ÖNSKAR BETALA PÅ ANNAT SÄTT TEX FAKTURA ELLER SWISH SÅ MEJLAR DU INFO@GETREADY.SE

➞ VID SWISHBETALNING TILLKOMMER 50KR FÖR MANUELL HANTERING.

➞ VID FAKTURABETALNING TILLKOMMER 100 KR FÖR MANUELL HANTERING.

3 månaders tillgång

980 SEK

  • Du vill avsätta tid varje vecka för kursen.

KÖP NU!

5 månaders tillgång

1280 SEK

  • Du vill avsätta tid varannan vecka för kursen.

KÖP NU!

REKOMMENDATIONER

Å.D.

”Grundkursens nivå var väldigt bra. Bra blandning av forskning, teorier och erfarenheter. Jag tycker det var mycket informativ och pedagogiskt upplagt.”
Å.D.  2021.10.30. Gått onlinekursen:  Hjälp jag är högkänslig - grundkursen

H.L.

”Alla som är högkänsliga borde gå denna kurs. Du kommer lära dig mer om dig själv och förstå dig själv bättre! Det gjorde jag!”
H.L.  2021.11.01. Gått onlinekursen:  Hjälp jag är högkänslig - grundkursen

Rickard

”Har du kommit till insikt om att du förmodligen är högkänslig men inte vet vad det innebär så rekommenderar jag att gå den här grundläggande kursen för att snabbt och enkelt lära dig vad det innebär och vad du kan använda denna egenskap till."
Rickard, 62 år och fortfarande nyfiken på att lära mig mer! – 2021.11.16.  
Gått onlinekursen:  Hjälp jag är högkänslig - grundkursen

Mathias

”En bra variation då kursen varvar föreläsningar med övningar och reflektioner. Själv tycker jag att kursen ger en bra grund om personlighetsdraget HSP!”
Mathias. 2021.11.19.  Gått onlinekursen:  Hjälp jag är högkänslig - grundkursen

Karin

Kursen har lärt mig mycket om högkänslighet och fått mig att förstå mig själv bättre. Den har satt i gång tankar på vikten av återhämtning och på varför jag reagerar som jag gör i olika situationer. Helén har en trygg och lugn röst, som är behaglig att lyssna på. Också spännande med det stora utbudet av flera kurser hos HSPacademy.”
Karin.  2021.12.07. Gått onlinekursen:  Hjälp jag är högkänslig - grundkursen

A.W.

”Värderar denna kurs väldigt högt! Verkligen en eye-opener för mig. Nu har jag fått förståelse för folk i min närhet, när de inte reagerar likadant som jag gör. Jag har fått en helt ny syn på mig själv och det är mycket att ta in, så jag ska göra övningarna flera gånger så att jag kan få fundera lite mer. Jättebra och vettig information! Jag ger kursen 10 stjärnor av 10.”
A.W.  2021.12.16. Gått onlinekursen:  Hjälp jag är högkänslig - grundkursen

Malin S.

För mig va de här ett uppvaknande när jag fick veta att jag faktiskt inte är helt fel, utan att de är mitt personlighetsdrag som påverkar min energi och det är de bästa jag upplevt förutom att bli mamma. Har gjort din onlinekurs som är fantastisk.”  
Malin S. 2022.01.08.  Gått onlinekursen:  Hjälp jag är högkänslig - grundkursen

Susanna A.

”Uppskattade kursen mycket, gjorde ett pass i veckan det var lagom. Bra upplägg och bra att det fanns verktyg som man kunde arbeta med. Jag hade en aning och känsla innan, nu har jag mer fakta och kan förklara för andra på ett mer strukturerat sätt. Har fått tankar om mitt eget beteende, större förståelse och därför mer tålamod med mig själv.”
Susanna Andersson. 2022.01.16.  Gått onlinekursen:  Hjälp jag är högkänslig - grundkursen

Caroline

Jag tycker kursen är jättebra. Bra med reflektion o övningar, det får mig verkligen att analysera o fundera över hur jag fungerar, reagerar, agerar och mår i olika situationer o miljöer.  Jag har blivit tex mer medveten o förstående om mig själv o min högkänslighet.  Mer ödmjuk o inte dömer mig själv på samma sätt som innan. Har förstått att det inte är fel på mig.  Jag har också förstått att min dotter är högkänslig och min man.”
Caroline.  2022.05.16. Gått onlinekursen:  Hjälp jag är högkänslig - grundkursen

Marie E.

”Så tacksam att jag har hittat dig, dina utbildningar och fått information om att jag är högkänslig. Kursen har varit jättebra bra för mig. Dels för att förstå mina medarbetare mer, men också mig själv. Det är så mycket som går från klarhet till klarhet för mig. Det jag tar med mig är att jag ska se detta om en STYRKA!”
Marie E. 2022.07.06.  Gått onlinekursen:  Hjälp jag är högkänslig - grundkursen

Ulrika B.

”Kursen är spännande och ger mig väldigt mycket information om mig själv. Bekräftar tankar och känslor som jag haft hela livet. Jag är inte konstig och jag inbillar mig inte! Wow!”
Ulrika B. 2022.08.01. Gått onlinekursen: Hjälp jag är högkänslig - grundkursen

Helen S.

Den här grundkursen om högkänslighet har givit mig så många aha-upplevelser och fått mig att förstå varför jag är som jag är och reagerar annorlunda på vissa saker än andra!  När det gäller mina känslor och tankar har jag nu fått förklarat för mig - att jag inte är knäpp utan "bara" högkänslig. Tack Helén, för att du gjort kursen möjlig att gå online!"
Helen S. Vårdadministratör. 2023.01.09.  Gått onlinekursen:  Hjälp jag är högkänslig - grundkursen

Linda T.

Jag har fått en mycket större förståelse för mig själv och kan ”självhjälpa” mig lite redan 
med hjälp av reflektioner från kursen."
Linda T. 2023.01.16.  Gått onlinekursen:  Hjälp jag är högkänslig - grundkursen

Ann-Sofie

”Jag befinner mig "mitt i livet", på mitt 50:e år och med det perspektivet så är det ju alldeles nyligen som jag börjat förstå min personlighet på riktigt! Saker faller på plats och för varenda steg i denna kurs så får jag aha känsla. Det ger mig svar på så mycket från tidigare händelser i livet, både i privata relationer men framför allt inom arbetslivet.”
Ann-Sofie. 2023.01.17.  Gått onlinekursen:  Hjälp jag är högkänslig - grundkursen

Christina F.

”Jag har haft jättestor nytta av kursen och fått viktiga insikter om mig själv. Det här med att samtidigt både vara spänningssökande och behöva lugn. Det har varit och är en utmanande del i mitt liv.”  
Christina F. 2023.01.17.  Gått onlinekursen:  Hjälp jag är högkänslig - grundkursen

Helen de Canésie

”Att gå kursen var som en pusselbit föll på plats, den har ökat min förståelse om mig själv och mina behov. Kursen har fått mig att se min högkänslighet som en styrka och tillgång. Jag känner mig stark och trygg av att ha lärt mig mer om mig själv och hur jag fungerar. Stort tack till dig Helén för att du förmedlar dina kunskaper på ett lugnt, metodiskt och inspirerande sätt. Rekommenderar varmt andra högkänsliga att gå denna kurs!”
Helen de Canésie. HR- koordinator. 2023.05.23.  Gått onlinekursen:  Hjälp jag är högkänslig - grundkursen

Fanny

Jag har börjat förstå varför jag är som jag är och gör som jag gör, och hur jag ska bete mig för att hantera detta på ett mer hållbart sätt.  Kursen har varit väldigt givande och jag känner mig som sagt enormt tacksam för all kunskap och reflektioner som du gett mig. Jag ger kursen 5 stjärnor av 5.”      
Fanny, Revenue & Distribution Manager. 2023.08.01. Gått onlinekursen:  Hjälp jag är högkänslig - grundkursen

Jenny J

”Mycket intressant, har fått många aha-upplevelser under kursen, så den har varit mycket lärorik. Bra nivå på filmerna och föreläsningarna. Är bra att man får reflektera med frågor.”
Jenny J. 2023.09.05. Gått onlinekursen:  Hjälp jag är högkänslig - grundkursen

Peter P

 ”Någon sa till mig att jag kanske var HSP, så jag gjorde testen. Ville snabbt sätta mig in i vad forskningen säger och vad jag kan vara uppmärksam på. Det finns böcker, men jag tyckte det var enklast med en kurs. Praktiskt och lätt. Ger den 5,5 stjärnor av 5 för att det var så konkret. Tack.” 
Peter P. 2024.02.11. Gått onlinekursen:  Hjälp jag är högkänslig - grundkursen

A. E. 

 ”Glad jag har gjort kursen och har mer kunskap samt bättre förutsättningar nu. Har lite kunskap sedan tidigare men det var en hel del aha-upplevelser.” 
A. E. 2024.04.24. Gått onlinekursen:  Hjälp jag är högkänslig - grundkursen

Annika Eriksson

 ”Tack Helén för att du gjort en riktigt bra och konkret kurs. Nu förstår jag mig själv så mycket bättre och även min mamma och min son. Det är ovärderligt. Du får högsta betyg.” 
Annika Eriksson 2024.05.02. Gått onlinekursen:  Hjälp jag är högkänslig - grundkursen

Olivia

Denna grundkurs har verkligen gett mig grunden för hur jag fungerar. Den har gett mig förståelse att det är inget fel på mig, förståelse att jag är annorlunda, tänker annorlunda, stress och känslor blir mycket för mig av en anledning. Den har gett mig vad jag saknat i livet. Tycker all information har varit väldigt värdefull för mig och det är mycket jag kommer ta med mig. Bra övningar där man får fundera och tänka. Är så tacksam för att det även ingår tips och hjälp i vardagen för mig som precis förstått att jag är högkänslig. Mycket värdefulla verktyg i vardagen. Jag ger kursen som helhet 5 av 5."  
Olivia 2024.06.10 Gått onlinekursen:  Hjälp jag är högkänslig - grundkursen

I.H.

”Tack för en bra kurs som har gjort mig medveten om mycket som jag behöver ta hänsyn till och utveckla!” 
I.H. 2024.07.10 Gått onlinekursen:  Hjälp jag är högkänslig - grundkursen