GRUND - Hjälp jag är högkänslig - * 1 *

För dig som nyss fått veta att du är HSP eller om du förstått det länge och vill veta mer om ditt personlighetsdrag. Förstå = Lev ditt allra bästa liv

OM KURSEN

FÖRSTÅ = LEV DITT ALLRA BÄSTA LIV
Längtar du efter att förstå dig själv ännu bättre? Det är en styrka och glädje att vara högkänslig, om vi tar hänsyn till våra behov. Vi behöver förstå och förändra vissa saker i våra liv för att få vårt bästa liv. Satsa tid på dig själv och din egen utveckling, det är du värd!
 
8 PEDAGOGISKA STEG
Grundkursen innehåller 8 steg/lektioner där du klart och tydligt följer en röd tråd som ger dig sammanhanget. Varför vi finns, hur vi fungerar och hur vi ska göra för att må så bra som det bara är möjligt.

ÖVA OCH REFLEKTERA
Till varje steg finns det en övning och en reflektion så att du får en djupare förståelse av dina reaktioner. Du kan skriva ut övningarna, ladda ner en skrivbar pdf till din dator eller använda en anteckningsbok.

TID
Gå kursen i din egen takt. Många tycker om att ha en fast stund en gång i veckan eller varannan vecka för att se ett steg/lektion och göra en övning och reflektion. Unna dig den tiden för din egen utveckling.
Varje steg är mellan 14-40 minuter. Oftast kring 20 minuter. Du får cirka 3 1/2 timmars kurs, inklusive steg 0 med introduktion.

KURSPRIS
* Du beställer kursen genom att välja något av alternativen nedan. Kursavgiften anges inklusive 25% moms för privatpersoner. Du betalar på ett säkert sätt med ditt kort och betalningen sker genom Stripe som är ett mycket säkert alternativ.  Du anger din mejladress när du betalar och får direkt efter betalningen ett kvitto till din mejl.
*Om du inte kan betala med kort så mejla info@getready.se. Då kan du betala med faktura (100kr tillkommer) eller swish (50 kr tillkommer).
*Om du önskar fakturering till din arbetsgivare så tillkommer 25% moms på nedanstående pris. Du mejlar då till info@getready.se och anger vilken kurs du önskar och faktureringsuppgifter. Privatpersoner har ett "Robin Hood pris.

FÖR VEM ÄR KURSEN
För dig som nyligen förstått att du är HSP-högkänslig-särskilt sensitiv. Om du länge känt att du har personlighetsdraget och vill få ta del av grunden så passar kursen också bra. (Om du läst många böcker och kan allt om grunden så föreslår jag att du väljer en annan av mina kurser för högkänsliga.)

MÅL
När du gått kursen har du en bra förståelse varför högkänslighet finns och hur personlighetsdraget påverkar dig.

KURSPRIS

 • 3 månaders tillgång
 • 980 SEK

  Du vill avsätta tid varje vecka för kursen.

  KÖP NU!
 • 5 månaders tillgång
 • 1280 SEK

  Du vill avsätta tid varannan vecka för kursen.

  KÖP NU!

Helén Vedlé

KURSLEDARE - KURSSKAPARE

 • Jag förstod att jag är högkänslig 2012 och det innebar en stor förändring i mitt liv. Plötsligt förstod jag så mycket mer. Allt blev så mycket lättare. Nu förstod jag mer av mina reaktioner och vad jag behöver.
 • De senaste åren har jag hållit hundratals individuella kurser och föreläsningar inom högkänslighet.
 • Min drivkraft är att hjälpa andra att förstå vad personlighetsdraget innebär och vad vi behöver för att leva vårt bästa liv. 
 • Det vill jag göra genom pedagogisk kurser som ger kunskap samt möjlighet att göra övningar och reflektera.
 • Mitt CV består bland annat av vd i tio år, konsult i fem år och drivit mitt företag Get ready!-HSPacademy sedan år 2000.
 • Certifierad livs-och karriärcoach (1999). Certifierad Stressprofilen® & Arbetsmiljöprofilen® (2001). Diplomerad IHR. Mental tränare & certifierad stresspedagog. Pluggat pedagogik & beteendevetenskap.
 • Jag har skrivit tre böcker och skapat flera kalendrar.

”Min roll som utbildare och coach är att vara ett stöd i din förändringsprocess. 

Min ambition är att hela tiden vara ett steg före dig på din väg att finna ditt inre svar.”

MINA DEVISER
“Varje dag börjar med nya möjligheter”
"Förstå = Leva det bästa livet"
“De bästa arbetsåren ligger framför oss”

Adam Adamson

Jag rekommenderar kursen.... snart kommer text här.