Användarvillkor och Köpvillkor

Vi erbjuder våra tjänster till företag, organisationer och privatpersoner.

Nedanstående villkor gäller för alla kurser som köpts från Getready/HSPacademy och därigenom accepterar du följande juridiska villkor utan ändring och erkänner att du har läst dem:

(c) COPYRIGHT
Du samtycker till att kurs- och kursmaterialet, inklusive användarnamn och lösenord, endast får användas av dig som tillåtet här och inte får säljas, delas med annan/andra eller distribueras till andra utan vårt uttryckliga skriftliga medgivande.  Din tillgång till kursen kan återkallas på grund av bristande efterlevnad av dessa användningsvillkor eller för att du inte har betalat i tid/full betalning.
  * Du godkänner att allt material är skyddat av upphovsrätten. 
  * Det är förbjudet att filma, fota eller på annat sätt kopiera kursens filmer och material till dig själv eller till andra på din dator eller mobil. 
  * Även material som är nedladdningsbart får inte delas vidare med andra, det är ditt personliga material. 
   * Det är förbjudet att dela inloggning med någon annan, inloggningen/kursen är din personliga.

Tillgång till kursen
Köp av kurs inkluderar tillgång under 2 månader till kursinnehållet via inspelade kursavsnitt samt i vissa kurser ingår även övningar i PDF-format. Vissa kurser har du tillgång till längre tid, detta anges då i kursen.
Startdatum för kursen är ditt betalningsdatum.
 
Priser
Alla priser är angivna i svenska kronor inklusive 25% moms. I kassan visas priset med moms.

Kortbetalning via Stripe för din säkerhet
En av våra högsta prioriteringar är att skydda din ekonomiska och personliga information. Det är därför vi samarbetar med betalleverantör Stripe som automatiskt krypterar all känslig information som skickas mellan din dator och deras servrar. Vill du veta mer läs på deras hemsida www.stripe.com

Ångerrätt online kurser eller medlemskap
PRIVATPERSON: I och med att våra varor/tjänster på online kurser levereras digitalt gäller inte den vanliga ångerrätten på 14 dagar. När du loggat in till kursen gäller inte ångerrätten.
FÖRETAGARE: Som företagare gäller inte distansköplagen d.v.s. du har ingen ångerrätt på online kurser eller medlemskap om inte annat är avtalat.

Personuppgifter och sekretess
Vi följer dataskyddsförordningen (”GDPR”). Vi ser det som en självklarhet att varken sälja, handla eller hyra ut dina personliga uppgifter till andra och vi följer givetvis de regler som finns i dataskyddsförordningen. Enligt dataskyddsförordningen ska våra kunder få information om hur dennes personuppgifter behandlas vilket vi beskriver i dokumentet GDPR.

Uppdaterad 2021.05.12