MITT HÄRLIGA LIV
VAD BEHÖVER DU JUST NU - FÖR ATT LEVA DITT BÄSTA LIV?

HSPacademy -  kurser för högkänsliga som vill leva med styrka.  

Get ready! - kurser för alla som vill leva ett härligt liv med ökad balans.

Tryck på respektive bild för att läsa mer, anmäla dig eller få kontakt.


REKOMMENDATIONER

Maggan
Hägglund

"Sätter stort värde på kursen. Jag planerade redan tidigare mycket. Gillar att ha översikt. Men dessa verktyg är suveräna. Det är som att byta en trubbig spade med kort skaft mot en spetsig med lagom långt skaft – plötsligt tar det!"
 Maggan Hägglund. Frilansjournalist och redaktör. 2022.12.05. Gått onlinekursen:  Jag längtar till måndag!

Kenneth

”Jag har tagit med mig ganska mycket och värdefulla insikter. Jag har fått en djupare medvetenhet om hur viktig planeringen/prioritering är för mig. Jag har fått en djupare förståelse för hur viktigt egentid och återhämtning är för mig. Jag har fått insikt i att jag känner av andra människor, förut har det bara varit känslor som jag inte förstått, nu förstår jag att jag känner av dom och därmed blir det lättare att acceptera känslorna."
Kenneth. 2021.04. Deltagit i individuellt anpassad högkänslighetskurs i tre steg, via Zoom.

Michiel van
Asseldonk

”Jag tycker kursen har varit mycket bra, Relevant för mig, rätt längd, metodik och många konkreta verktyg. Kursen har visat mig mina egna brister i att strukturera mitt arbete, och att det finns förklaringar och enkla lösningar för det. Min arbetsdag som multi-taskande projektledare har redan fått bättre struktur, jag har fått ner stressen och fått mer tid för fokusarbete genom att använda verktygen från kursen.” 
 Michiel van Asseldonk, projektledare inom energi. 2022.09.23. Gått onlinekursen:   Jag längtar till måndag!

Å.D.

”Grundkursens nivå var väldigt bra. Bra blandning av forskning, teorier och erfarenheter. Jag tycker det var mycket informativ och pedagogiskt upplagt.”
Å.D.  2021.10.30. Gått onlinekursen:  Hjälp jag är högkänslig - grundkursen

Jimmy Andersson

"Mina reflektioner från vårt arbete tillsammans är att jag har fått enormt mycket hjälp att strukturera min arbetsbelastning, många små förändringar som tillsammans ger stor effekt!"
 Jimmy Andersson. Enhetschef. 2023.01.31.
Gått trestegs kurs på arbetsplatsen innehållande arbetsmetodik: Planering, dator samt flyt&flöde.

H.L.

”Alla som är högkänsliga borde gå denna kurs. Du kommer lära dig mer om dig själv och förstå dig själv bättre! Det gjorde jag!”
H.L.  2021.11.01. Gått onlinekursen:  Hjälp jag är högkänslig - grundkursen

Rickard

”Har du kommit till insikt om att du förmodligen är högkänslig men inte vet vad det innebär så rekommenderar jag att gå den här grundläggande kursen för att snabbt och enkelt lära dig vad det innebär och vad du kan använda denna egenskap till."
Rickard, 62 år och fortfarande nyfiken på att lära mig mer! – 2021.11.16.  
Gått onlinekursen:  Hjälp jag är högkänslig - grundkursen

Mathias

”En bra variation då kursen varvar föreläsningar med övningar och reflektioner. Själv tycker jag att kursen ger en bra grund om personlighetsdraget HSP!”
Mathias. 2021.11.19.  Gått onlinekursen:  Hjälp jag är högkänslig - grundkursen

Karin

”Kursen har lärt mig mycket om högkänslighet och fått mig att förstå mig själv bättre. Den har satt i gång tankar på vikten av återhämtning och på varför jag reagerar som jag gör i olika situationer. Helén har en trygg och lugn röst, som är behaglig att lyssna på. Också spännande med det stora utbudet av flera kurser hos HSPacademy.”
Karin  2021.12.07. Gått onlinekursen:  Hjälp jag är högkänslig - grundkursen

A.W.

”Värderar denna kurs väldigt högt! Verkligen en eye-opener för mig. Nu har jag fått förståelse för folk i min närhet, när de inte reagerar likadant som jag gör. Jag har fått en helt ny syn på mig själv och det är mycket att ta in, så jag ska göra övningarna flera gånger så att jag kan få fundera lite mer. Jättebra och vettig information! Jag ger kursen 10 stjärnor av 10.”
A.W.  2021.12.16. Gått onlinekursen:  Hjälp jag är högkänslig - grundkursen

Malin S.

”För mig va de här ett uppvaknande när jag fick veta att jag faktiskt inte är helt fel, utan att de är mitt personlighetsdrag som påverkar min energi och det är de bästa jag upplevt förutom att bli mamma. Har gjort din onlinekurs som är fantastisk.”  
Malin S.  2022.01.08. Gått onlinekursen:  Hjälp jag är högkänslig - grundkursen

Susanna A.

”Uppskattade kursen mycket, gjorde ett pass i veckan det var lagom. Bra upplägg och bra att det fanns verktyg som man kunde arbeta med. Jag hade en aning och känsla innan, nu har jag mer fakta och kan förklara för andra på ett mer strukturerat sätt. Har fått tankar om mitt eget beteende, större förståelse och därför mer tålamod med mig själv.” 
Susanna Andersson.  2022.01.12. Gått onlinekursen:  Hjälp jag är högkänslig - grundkursen

Caroline

”Jag tycker kursen är jättebra. Bra med reflektion o övningar, det får mig verkligen att analysera o fundera över hur jag fungerar, reagerar, agerar och mår i olika situationer o miljöer.  Jag har blivit tex mer medveten o förstående om mig själv o min högkänslighet.  Mer ödmjuk o inte dömer mig själv på samma sätt som innan. Har förstått att det inte är fel på mig.  Jag har också förstått att min dotter är högkänslig o min man.”  
Caroline.  2022.05.16. Gått onlinekursen:  Hjälp jag är högkänslig - grundkursen

Marie E.

”Så tacksam att jag har hittat dig, dina utbildningar och fått information om att jag är högkänslig. Kursen har varit jättebra bra för mig. Dels för att förstå mina medarbetare mer, men också mig själv. Det är så mycket som går från klarhet till klarhet för mig. Det jag tar med mig är att jag ska se detta om en STYRKA!” 
Marie E. 2022.07.06.  Gått onlinekursen:  Hjälp jag är högkänslig - grundkursen

Lisa S.

”Äntligen - nu förstår jag så mycket mer varför jag reagerar som jag gör och varför jag får stresspåslag. Det har varit otroligt värdefullt för mig att få hjälp med att analysera mina reaktioner och behov på ett nytt sätt. När jag nu bättre förstår mina behov är jag redo för att bli den kreativa människa som jag egentligen är. Jag är ju en stor tillgång i jobbet. Tack för din inkännande förmåga. Jag är så nöjd med våra tre tillfällen!
Lisa S. 2022.09.02.  Gått individuellt program i 3 steg:  Hjälp jag är högkänslig - grund

J.H.

”Jag vill verkligen tacka dig, STORT hjärtligt tack för din hjälp med karriärcoachprogrammet med kompetensinventering CV, ansökningsbrev och Linkedin sida. Jag kommer varmt rekommendera dig för andra som har samma behov som jag hade. Jag kom fram till mitt framtida drömyrke, har sagt upp mig och anmält mig till en utbildning. Du är så otroligt kunnig och bäst på tips och goda råd.  Du är den bästa coachen!” 
J.H. 2020.09.06.  Gått individuellt program:  Hjälp jag är högkänslig och vill hitta mitt drömjobb.

KOMMANDE KURSER FÖR HÖGKÄNSLIGA

MINA SPECIALISTKUNSKAPER ÄR SEDAN ÖVER 20 ÅR:
STRESSHANTERING - ARBETSMETODIK - KARRIÄRCOACHING

Under kommande år kommer alla mina kurser som jag erbjudit som individuella kurser för högkänsliga att även finnas som onlinekurser.

Dessutom kommer alla kurser ut med mina specialområden, omgjorda för högkänsliga.
Dessa har jag också erbjudit som individuella kurser de senaste åren.

Vill du ha information om kurser, så anmäl dig till månadmejlet så får du veta när varje kurs är släppt.

Anmäl dig till månadsmejlet med tips för högkänsliga HÄR

Vill du redan nu anmäla intresse för någon av kurserna nedan så kontakta mig HÄR

ALLA MINA KURSER FÖR HÖGKÄNSLIGA OCH DE INOM MINA SPECIALOMRÅDEN (SOM ÄR OMFORMADE FÖR HÖGKÄNSLIGA) KOMMER ATT FINNAS PÅ SIDAN SÅ SNART JAG HAR SPELAT IN DEM.