Sömnprogrammet - Sov Gott

För dig som vill förbättra din sömn och bli piggare genom analys, reflektioner och sömnregistrering.

INNEHÅLL

Välkommen till
 
Sömnprogrammet - Sov Gott

Välkommen till Sov Gott - en sex veckors resa mot en bättre sömn och ökat välbefinnande
Programmet är till för att hjälpa dig förbättra din sömnkvalitet genom en kombination av sömnregistrering/sömndagbok, analys, reflektioner och tips. Med målet att upptäcka nya sätt att förbättra din sömn och få mer energi under dagen.

För vem är programmet?
Sov Gott är utformat för dig som upplever svårigheter med att sova eller som vill förbättra sin sömnkvalitet. Du vill verkligen förstå  mer om vad som påverkar just din sömn. 
OBS programmet är inte för dig som under en längre tid haft sömnproblem – du bör snarast kontakta din husläkare. 


Vad kan du förvänta dig?
Genom att delta i Sov Gott-programmet kommer du att få tillgång till en rad resurser och verktyg för att förbättra din sömn. Varje vecka kommer du att arbeta med olika former av sömnregistrering, analysera din sömn och fundera över strategier för att hantera sömnrelaterade problem. Dessutom kommer du att skapa personliga mål och handlingsplaner för att hålla dig motiverad och på rätt spår. 


Varför ska du anmäla dig?
Att prioritera din sömn är en avgörande del av att upprätthålla en hälsosam och balanserad livsstil. Genom att anmäla dig till Sov Gott-programmet tar du det första steget mot att förbättra din sömn och ditt välbefinnande. 
Min önskan är att du ska få inspiration och stöd som gör du att få verktygen du behöver för att återfå en god natts sömn och uppleva en ökad livskvalitet. 
Kom med på denna resa mot en bättre sömn och skapa förändring för en mer utvilad och energifylld framtid. 


Programkostnad & upplägg
Programmet bygger på 6 veckors, men du har tillgång till programmet i 3 månader. Till varje vecka finns övningar (pdf) att ladda ned och skriva ut.

Det är sömnregistrering, analys av sömnvanor och tips som gynnar din sömn. Första och sista veckan finns även mål och handlingsplaner.
Programmet kostar enbart 190 kr. Du tycker på beställ här och betalar med kort.


Ta beslut idag - Unna dig!
Om du vill förbättra din sömn och dina sömnvanor så är det en billig kurs för att göra ett försök. För dig som verkligen vill.
 
Varmt välkommen!
Helén Vedlé
Föreläsare. Författare. Kursskapare.
Get ready! - kompetensutveckling

HSPacademy


FRÅGOR
Mejla gärna:    info@getready.se  
Ring gärna: 070 647 17 27   
 

Gör så här
Tryck på "KÖP NU" och betala med kort. 

Du kan logga in om några minuter

programmet "SOV GOTT"

190 sek


 • 6 veckors program
 • 3 månaders tillgång
 • pdf material att ladda ned

REKOMMENDATIONER

Helen S

Sov Gott var lika intressant som jag trodde det skulle vara när jag först läste om det och verkligen nyttigt att genomföra. Nu har jag praktiska verktyg för att förbättra min sömn ännu mer än jag redan gjort under kursens gång.
Det är ett program som både är väl genomarbetat och bra upplagt, kortfattade instruktioner som är lätta att förstå och konkreta övningar att genomföra inom inte allt för lång tidsrymd.
Man kommer verkligen att kunna fundera på och komma fram till hur ens sömnrytm är och vad som eventuellt påverkar den, men då också kunna förändra sina ovanor/vanor för att få bättre sömn och må så mycket bättre.
Detta har du gjort bra Helén, du får 5 stjärnor av 5 möjliga!"
Helen S  2024.05.31 Gått onlinekursen:  Sov gott -sömnprogrammet 

Sömnprogrammet - Sov Gott

För dig som vill förbättra din sömn och bli piggare genom analys, reflektioner och sömnregistrering.

Helén Vedlé

KURSLEDARE - KURSSKAPARE - HSPpedagog

  HSPpedagog - Arbetsmetodikexpert - Planeringsexpert - Karriärcoach

  • Min drivkraft är att hjälpa dig som verkligen, verkligen, verkligen vill förändra ditt liv för att skapa DITT HÄRLIGA LIV.
  • Det vill jag göra genom pedagogisk kurser som ger kunskap samt möjlighet att göra övningar och reflektera.
  • Under de senaste 25 åren har jag hjälpt över tiotusen människor att minska stress sin genom mina kurser i arbetsmetodik för ett hållbart arbetsliv.
  • Sedan år 1999 har jag hjälpt tusentals deltagare att söka vägen till DRÖMJOBBET. Det räcker inte med att ställa coachade frågor. Jag använder verktyg och övningar som hjälper dig att se vad du vill göra.
  • Jag förstod att jag är högkänslig 2012 och det innebar en stor förändring i mitt liv. Plötsligt förstod jag så mycket mer. Allt blev så mycket lättare. Nu förstod jag mer av mina reaktioner och vad jag behöver. Jag vill hjälpa andra högkänsliga att förstå sig själva och skapa ett härligt liv med alla de förmågor vi har. Därför är jag HSPpedagog istället för HSPcoach.
  • De senaste åren har jag hållit hundratals individuella kurser och föreläsningar inom högkänslighet.
  • Mitt CV består bland annat av VD i tio år, konsult i fem år och drivit mitt företag Get ready!-HSPacademy sedan år 2000.
  • Certifierad livs-och karriärcoach (1999). Certifierad Stressprofilen® & Arbetsmiljöprofilen® (2001). Diplomerad IHR. Mental tränare & certifierad stresspedagog. Pluggat pedagogik & beteendevetenskap.
  • Jag har skrivit tre böcker om arbetsmetodik för ett hållbart arbetsliv och skapat flera kalendrar.
  • Mest uppskattning får jag av mina deltagare för att jag ger så bra konkreta verktyg för att komma till nästa insikt - istället för coachingfrågor där du ska finna fram svaren i din hjärna som snurrar runt i samma spår.

  ”Min roll som utbildare och coach är att vara ett stöd i din förändringsprocess. 

  Min ambition är att hela tiden vara ett steg före dig på din väg att finna ditt inre svar.”

  MINA DEVISER
  “Varje dag börjar med nya möjligheter”
  "Förstå = Leva det bästa livet"
  “De bästa arbetsåren ligger framför oss”